URGENT

Endarrereixen 4 dies el debat de pressupostos a Blanes

Compartiu aquesta història

 

Inicialment, el ple extraordinari, que havia de debatre dos únics punts a l’ordre del dia, s’havia convocat per aquest vespre, però finalment s’ha ajornat. Segons el govern municipal l’objectiu d’aquest endarreriment és que tots els grups municipals disposin de més temps per poder estudiar tots els temes que s’inclouen a l’ordre del dia, en especial els pressupostos municipals per a l’any vinent.

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, a través d’un decret, ha fixat la sessió plenària pel proper dijous a les 8 del vespre.

A banda de l’aprovació del Pressupost municipal del 2013, el ple extraordinari del proper dijous 13 de desembre també inclou debatre la subrogació del personal del Consorci Urbanístic Portal de la Costa Brava-Illa de Blanes, que a l’anterior sessió plenària ordinària del mes de novembre va quedar fora de l’ordre del dia.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics