Atempo programa una sessió de música mediterrània

 

El grup Thalassa presentarà a la nostra localitat els seu programa musical d’essència mediterrània que inclouen melodies tradicionals catalanes, temes instrumentals basats en el folklore espanyol, arranjaments propis sobre música sefardí i hebrea o melodies d’inspiració flamenc entre d’altres

Thalassa serà el grup encarregat del tercer concert del festival ATempo de PLF. La formació va començar a funcionar l’estiu del 2010 amb la intenció d’esdevenir un grup de cambra que fos capaç d’incorporar formes i recursos de diversos estils i acabar definint el que es podria dir un grup de “música tradicional de cambra moderna”. Federico Francesch, programador del certamen, explica que els components de Thalassa són reconeguts músics que s’han ajuntat per donar vida a aquest grup d’inspiració mediterrania.

El que va començar essent un petit projecte musical s’ha acabat materialitzant en un primer disc autoeditat de l’agrupació, titulat “De la Mediterranea”. Un disc que presentaran a PLF i que inclou versions de Manuel de Falla, cançons tradicionals, adaptacions de Lorca o una cançó de bressol que Federico Francesch qualifica d’extraordinària.

El concert serà el proper divendres 14 de desembre a les 22 a l’edifici MiD i el preu de l’entrada és de 5 euros i ja es poden adquirir de forma anticipada al MiD o el mateix dia del concert.

Atempo és un certamen musical que programa concerts un cop al mes amb especial atenció a les músiques del món. Cada mes hi ha concert programat i al juny està previst una nova edició del dJazz. El certamen musical està organitzat per l’Ajuntament i el programa Desafinada de RP i el suport de la Diputació de Barcelona.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics