Malgrat ajorna el ple de pressupostos fins la setmana que ve

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els plens a Malgrat es fan el primer dijous de cada mes. Aquest desembre, però, el primer dijous era festiu, pel que es preveia que la sessió ordinària es faria demà al vespre.

Tot i això l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, ha decidit ajornar la sessió fins dijous vinent, ja que es preveu que en el proper ple es tractin els pressupostos municipals pel 2013.

A l’igual ha passat aquesta setmana a Blanes, en el decret que ajorna el plenari de Malgrat, l’alcaldessa de la localitat al•lega la necessitat de més temps per a totes les forces municipals per estudiar la documentació relativa a l’aprovació dels pressupostos locals.

El ple de pressupostos arribarà després de l’última sessió plenària forçada per l’oposició en la que es va aprovar unes modificacions de les ordenances que, segons algunes fonts consultades per RP, no podran aplicar-se el proper any, cosa que ha causat malestar entre els membres de l’oposició a Malgrat.

Una oposició que presentarà una moció en el proper ple per demanar als càrrecs polítics de l’Ajuntament que renunciïn a la part proporcional del seu sou corresponent a la paga doble de Nadal amb solidaritat amb els treballadors municipals, als qui un decret del govern central ha deixat sense paga extraordinària.

En aquest sentit, el govern central va acordar no retribuir les pagues dobles als treballadors públics de totes les administracions, però en canvi els càrrecs electes sí mantenen el seu sou de Nadal. En molts ajuntaments els polítics han renunciat als seus sous en favor de causes benefiques, com en el cas de PLF que es destinen a Serveis Socials.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics