Blanes regula l’ús de les zones de carrega i descarrega per evitar abusos

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La policia local havia detectat que s’estava fent un mal ús d’aquestes zones perquè els vehicles s’hi estaven molt més temps del permès i, per això, ha engegat una campanya informativa per recordar als vehicles comercials que ocupin aquestes places l’obligatorietat de posar un disc horari. D’aquesta manera es podrà comprovar que aquests vehicles no s’accedeixin en el temps permès.

De fet, aquests s’han començat a lliurar gratuïtament els discs en els que s’han de marcar les hores d’estacionament.

L’ordenança municipal de circulació vigent recull que els vehicles comercials que vulguin ocupar una plaça d’aquestes zones han de mostrar en un lloc visible un disc horari obligatori. El disc horari ha de reflectir l’hora en què s’ha començat a ocupar aquesta zona, ja que només es disposa d’un màxim de 15 minuts per estacionar sense estar efectuant feines de càrrega i descàrrega. S’ha detectat que no es fa un ús correcte i per això s’actua.

Així, doncs, la Policia ha iniciat aquesta campanya informativa abans que, a partir de l’1 de gener, es comenci a sancionar en cas d’incompliment.

Els vehicles que s’accedeixin o que no posin el disc indicador de l’arribada podran ser sancionats i retirats pel servei de grua al dipòsit municipal amb multes de 200 euros.

La policia de Blanes explica que la mesura vol afavorir la conscienciació ciutadana i la rotació dels vehicles a la ciutat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics