URGENT

El govern de Lloret presenta un pressupost de 59 milions d’€

Compartiu aquesta història

 

La proposta del govern és gairebé calcada a la que es va aprovar l’any passat. Dels 59.1 milions de pressupost, 7 es destinarien a inversions, i la resta per a pressupost ordinari.

Entre aquestes inversions hi ha la planta de triatge de residus, amb una partida de 2.8 milions i més d’un milió per a la piscina municipal. La resta de partides són més petites i destinades a millores de vies públiques i reformes d’equipaments com escoles. També hi ha una partida per canvi de pilones automàtiques de 88.000 euros o canvi de lets en aparcaments.

Veient aquesta proposta el PSC va enviar ahir un comunicat on expressa que veu difícil l’acord amb el govern, format en minoria per CiU i ERC, si no hi ha un canvi en els propers dies. El dels socialistes és el grup que està millor posicionat, per tant, si no es tanca un acord podria fer perillar l’aprovació dels comptes.

Una de les condicions dels socialistes és parar el projecte de nova caserna de policia per fer-ne una de més econòmica, i en l’esborrany de pressupostos del govern ja no hi figura cap partida destinada a la futura caserna de la policia local.

Tot i això els socialistes denuncien que el pressupost proposat, on s’augmenten quasi 2 milions d’euros per impostos, no es fa cap inversió al municipi, “tret de la planta de triatge que paga la Generalitat” i critica que els diners “es dediquin al manteniment de les grans infraestructures, que consideren sobredimensionades.

Per això afirmen que si no hi ha canvi en la proposta, els socialistes no donaran suport als pressupostos municipals que passaran per ple en breu.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics