Distingeixen la trajectòria professional del portaveu del PP a PLF

El regidor de PLF, Óscar Bermán, va rebre divendres passat la medalla d’Or que atorga el ForoEuropa2001. Es tracta d’un reconeixement professional d’aquesta entitat que fa 12 anys que entrega aquests guardons a destacats professionals dins el seu camp.

En aquest sentit l’impulsor dels premis, José Luís Salaverria, ha explicat a RP, que es vol reconèixer la tasca de Bermán com a assessor fiscal, camp al que es dedica professionalment el regidor palafollenc, que va rebre la medalla en un acte senzill a l’Hotel Gallery de BCN.

Aquesta distinció l’ha rebut en altres edicions destacats metges, investigadors empresaris i esportistes. A la mateixa nit que Bermán, també van ser guardonats l’extenista Arantxa Sanchez Vicario, una model gallega o el canonge de la Catedral de València, entre d’altres.

El ForoEuropa2001, una entitat nascuda l’any 96, selecciona cada any a les persones que considera que s’han destingit pel seu prestigi professional. Ho fa principalment dels camps de la medicina, del dret, l’arquitectura i l’economia.

Bermán va rebre el guardó de la ma del president i fundador de l’entitat José Luis Salaverria, advocat i diplomat en dret Europeu, qui va crear aquest fòrum i les medalles d’or per distingir a empreses i professionals pel seu europeisme i la seva humanitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics