URGENT

Les entitats de PLF es preparen per les Festes de Nadal

Compartiu aquesta història

 

Les activitats organitzades pel teixit associatiu de la població per acomiadar el 2012 i felicitar les festes de nadalenques ja han començat.

Abans del cap de setmana els alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls van fer una audició de saxos amb peces de jazz, pop o BSO.

Avui el casal de la Dona convida a fer un brindis nadalenc a la seva seu de Can Florenci.

I aquest dimecres començaran les diferents propostes a càrrec de les escoles del municipi. A les 9 h, l’escola Mas Prats proposa gaudir del festival de Nadal infantil a la mateixa escola. Un festival que es dividirà en dos dies ja que dijous al matí es podrà veure el festival dels alumnes de primària. Ho explica la directora del centre, Rebeca Gòmez.

El dimecres a la tarda el gimnàs de l’Institut Font del Ferro acollirà el festival de Nadal de l’Escola Municipal de Música i Dansa.

A les 6 de la tarda es podrà escoltar i mirar els “petits” de l’escola i una hora més tard els protagonistes seran els “grans”.

Qui enguany no organitza cap festival és l’escola Les Ferreries, ja que el teatre està en obres. El que si faran és una acció solidària. Divendres el centre organitza una recollida d’aliments solidària. Per cada lot o aliment que es porti a l’escola, es rebrà una sorpresa feta per un dels alumne del centre. Ho explica el director de les Ferreries, Marià Mañé.

Divendres a les 7 de la tarda la Banda Municipal de Música cantarà nadales pels carrers de PLF per celebrar les festes.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics