URGENT

Enrenou a Lloret en descobrir-se que un regidor socialista també militava al PP

Compartiu aquesta història

 

A Lloret de Mar s’ha descobert que el regidor Josep Cortés va militar alhora en el Partit Socialista i el Partit Popular durant més d’un any. Cortés, en les municipals de Lloret de Mar, va entrar a l’Ajuntament després de presentar-se a la candidatura del PSC, mentre alhora era també militant del PP.

Mesos més tard, el regidor va abandonar els socialistes gironins per passar a formar part del grup mixt. Ara, el PSC reclama a Cortés que torni l’acta de regidor de l’Ajjuntament de Lloret i que el partit conservador doni explicacions per l’enrenou creat.

El portaveu de PSC a la localitat, Joan Bernat, ha acusat a Cosrtés d’engany, mentre que el regidor de doble militància ha assegurat que la culpa no és seva sinó del responsable dels socialistes, ja que no es va informar bé a l’hora de triar les persones que l’acompanyaven a la candidatura en les passades municipals.

Els socialistes es queixen que ell no va comunicar que militava en el Partit Popular i que no tenien manera de saber-ho, ja que les llistes de militància no es fan públiques.

Actualment, Josep Cortés continua militant amb els populars, però assegura que a l’hora de prendre decisions com a regidor no adscrit ho fa de manera independent sense tenir en compte els postulats del PP.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics