Derrotes ajustades dels equips de bàsquet

 

El sènior, el Sots 21 i el Júnior palafollenc han perdut aquesta setmana i de forma més o menys ajustada. Es més grans, el sènior ha caigut al Palauet pe 53 a 62 contra el Vilafant. Així l’equip continua a la part baixa de la taula amb 2 victòries. La propera jornada jugaran a la pista del Campdevanol, que són 11s classificats.

El Sots 21 va caure de 5 punts a la pista del Caldes de Malavella. Els gironins són 3s a la lliga, mentre que els de PLF són cuers, pel que el resultat, 59 a 54 demostra lla lluita de l’equip palafollenc. La propera oportunitat de sortir del pou de la classificació serà contra el Palamós que és 9e a la taula.

Encara més ajustada ha estat la derrota del Junior, que ha caigut a la Pista del Palamós B per només 1punt; 47 a 46, després d’un partit vibrant. Els palafollencs són ara 7s amb 5 victòries i 8 derrotes. La propera jornada jugaran contra el Maçanet que és 5è a la classificació.

L’únic dels grans equips que ha aconseguit guanyar aquest passat cap de setmana ha estat l’Infantil, que no va tenir pietat del Besalú al qui va guanyar de 50 punts; 22 a 72 .

L’equip és colíder amb l’Olot empatat a punts des de fa ja moltes jornades. La setmana vinent jugaran a la pista del Fornells que són 14s a la taula.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics