URGENT

El Juga Juga es farà durant 7 dies al Palauet i a Mas Prats

Compartiu aquesta història

Aquest parc infantil de Nadal es torna a repetir enguany des del dia 27 i fins el dia 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, en torns de matí, de 2/4 d’11 a 2/4 de 2, i a la tarda de 4 a 8.

Com a les edicions anteriors, el gimnàs de l’escola Mas Prats acollirà les propostes lúdiques organitzades pels més petits. En aquest espai, destinat a participants d’entre 3 i 6 anys, hi haurà una ludoteca amb cotxes, inflables, llits elàstics o futbolí entre d’altres. De forma puntual, segons el dia, hi haurà tallers com el previst pel dimecres 2 de gener d’estampació a càrrec de la Colla Gegantera.

Els nens de 6 a 12 anys trobaran les seves propostes al Palauet, on s’instal•larà l’inflable gran prix, l’inflable tobogan, s’habilitarà la pista de bàsquet, tennis taula, hoquei, tres en ratlla gegant, l’inflable “fem el cim”, etc. Pel que fa als taller podran gaudir d’un taller de circ amb diàbolos, xanques i monocicles el dia 27 al matí. L’endemà hi haurà taller de feltre i el dia 3 de gener a la tarda també faran el taller d’estampació a càrrec de la Colla Gegantera de Palafolls.

El Juga Juga manté els preus un any més. Així el preu de l’entrada puntual serà de 3 euros i el de l’abonament pels 7 dies és de 18 euros, i es podrà comprar a partir del primer dia del Juga Juga a les taquilles de cada centre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics