URGENT

La carretera entre Tordera i Maçanet entre les més perilloses de Catalunya

Compartiu aquesta història

 

La carretera Gi-512 que uneix Tordera i Maçanet de la Selva torna a apareixer al TOP10 de les vies més perilloses de Catalunya a l’hora de circular. En concret és la 6a carretera més perillosa del país, segons el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) que ha presentat un any més l’estudi EuroRap sobre la perillositat de les carreteres, en què s’han analitzat més de 6.000 quilòmetres. Aquesta carretera fa anys que apareix a les pruinmeres posicions del ranquing sense que s’hagi fet gaire cosa per millorar-la.

L’estudi del RACC també apunta que el risc de tenir un accident greu o mortal a les carreteres catalanes ha baixat un 4,2% durant l’últim trienni, en comparació amb els tres anys anteriors. El màxim risc d’accidentalitat es manté a les vies de doble sentit i poc trànsit, i no en les autopistes, autovies o carreteres principals.

En aquest llistat de vies perilloses també hi apareix la GI-550 entre Arbúcies i Sant Hilari Sacalm i la Gi-555 entre Sils i Maçanet.

El tram més perillòs de Catalunya és de poc menys de 3km, i uneix l’Ametlla del Vallès i Llerona (Vallès Oriental). Aquest és l’única via catalana qualificada amb el risc de “molt elevat”, el que l’ha convertit en la més perillosa pel que fa al risc d’accidents de tota la trama viària catalana.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics