Pere Arquillué, Ramon Madaula, T de Teatre i Nina protagonistes de la nova programació del teatre de Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Ja es coneixen els espectacles que composaran la nova programació del Teatre de Lloret entre els mesos de gener a març que inclourà deu espectacles i comptarà amb la presència de noms tan destacats com Pere Arquillué, Quim Masferrer, Ramon Madaula, Carlota Olcina, T de Teatre i Nina.

La temporada començarà el 16 de gener amb el Cyrano de Bergerac en la versió d’Oriol Broggi. El 26 de gener, l’actor lloretenc Fermí Reixach recuperarà Veinte poemas de amor y una canción desesperada. També seran a la temporada lloretenca l’últim espectacle de Quim Masferrer o Temps i Oleanna, dirigida per David Selvas i protagonitzada per Ramon Madaula i Carlota Olcina. El 22 de març hi haurà la música de Josep Soto Quintet i l’1 de març les T de Teatre i Alfredo Sanzol presentaran Aventura! Les dues últimes propostes són: un concert de la secció de vent de l’Orquestra Jove de la Selva i la nit de cançons que ens portaran Nina & la seva orquestra.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics