Pere Arquillué, Ramon Madaula, T de Teatre i Nina protagonistes de la nova programació del teatre de Lloret

 

Ja es coneixen els espectacles que composaran la nova programació del Teatre de Lloret entre els mesos de gener a març que inclourà deu espectacles i comptarà amb la presència de noms tan destacats com Pere Arquillué, Quim Masferrer, Ramon Madaula, Carlota Olcina, T de Teatre i Nina.

La temporada començarà el 16 de gener amb el Cyrano de Bergerac en la versió d’Oriol Broggi. El 26 de gener, l’actor lloretenc Fermí Reixach recuperarà Veinte poemas de amor y una canción desesperada. També seran a la temporada lloretenca l’últim espectacle de Quim Masferrer o Temps i Oleanna, dirigida per David Selvas i protagonitzada per Ramon Madaula i Carlota Olcina. El 22 de març hi haurà la música de Josep Soto Quintet i l’1 de març les T de Teatre i Alfredo Sanzol presentaran Aventura! Les dues últimes propostes són: un concert de la secció de vent de l’Orquestra Jove de la Selva i la nit de cançons que ens portaran Nina & la seva orquestra.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics