La Cobla de PLF i la Banda de Música posaran musica al Nadal palafollenc

 

A banda dels diferents festivals que els músics de l’escola de PLF estan fent aquests dies per mostrar els seus avenços als pares i al públic en general, l’entitat està en preparant diferents actuacions en els propers dies coincidint amb les festes de Nadal.

Demà divendres, a partir de les 7, la Banda Municipal sortirà al carrer per fer un cercavila pel nostre municipi interpretant nadales. Serà el segon any que la formació musical ofereix aquesta actuació pels carrers dePLF.

Diumenge, la Cobla, formada en gran part per músics de la Banda Municipal, oferirà una audició de sardanes a la 1 del migdia, després de la Missa del Diumenge a la plaça del Fòrum Palatiolo. Entre les 4 sardanes que interpretaran hi haurà la “Maria de Palafolls”, que el mestre Soms va dedicar en el seu dia a la presentadora del programa sardanístic El despertar de PLF d’aquesta emissora. El cap d’estudis de l’escola de música de PLF, Enric Estrada ho explicava aquesta setmana al PLF en Xarxa.

De tota manera la cita més important dels músics de l’escola de música de PLF serà dimecres que ve, quan protagonitzaran en solitari i per primera vegada el Concert de St Esteve. Una cita que canvia d’horari i d’ubicació, ja que enguany es farà el dia 26 a les 12 del migdia al Casal de l’Avi del centre. El concert inclourà un repertori de nadales i cançons de les habituals que ofereix la formació, tal i com explica el mateix Enric estrada.

Els músics del MiD ja van actuar diumenge passat al centre de PLF en el marc de la Fira Palafolls TotCanvi i les activitats previstes per la Marató de TV3 i aquesta setmana han ofert un festival de Nadal al gimnàs de l’IES de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics