RP ofereix una programació familiar per Nadal

 

Avui divendres la programació habitual d’aquesta emissora farà una aturada per festes. En aquests dies la ràdio oferirà una programació destinada a gaudir de les festes en família. La programació especial comença demà amb la transmissió en directe del sorteig de la Loteria de Nadal. Ho farem amb selecció musical i amb un seguiment minut a minut dels premis que vagin apareixen i amb connexions amb els pobles propers que siguin agraciats pel sorteig.

La nit de Nadal, s’oferira un programa especial amb música seleccionada per diferents músics professionals i a les 8 emetrem el concert especial de Nadal que va oferir l’any passat la Coral Palatiolo a RP. A l’hora del tradicional sopar de Nadal, la ràdio emetrà nadales, a l’igual qe el matí del dia 25, Nadal i 26 St Esteve.

Durant la matinada del 24 al 25, RP recupera la moguda dels 80 que van poder escoltar aquest abril passat a la discoteca QK amb els protagonistes de la nit dels 80 a Disco Don Juan.

Durant el dia de Nadal també es podrà escoltar un resum musical de l’any, amb els èxits més importants del 2012.

La nit de Cap D’any, després de les campanades, comença una sessió de música especial de revetlla de Cap d’Any amb els Slum Dj, els responsables de les festes dels 80 dels estius a PLF.

L’any nou comença a PLF amb una sessió especial del Despertar de PLF, amb Maria Fenoll, de 9 a 12.

La tarda de la cavalcada de reis, podrem gaudir de nadales, i l’endemà al matí els més petits de casa podran desembolicar els regals amb la música infantil que programarem des de primera hora del matí.

La programació habitual de la ràdio tornarà el dimarts dia 8, quan es reprendran tots els programes d’aquesta emissora.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics