URGENT

L’alcalde de PLF anima a gaudir de les festes per sortir de l’espiral negatiu que envolta la crisi

Compartiu aquesta història

 

Davant la celebració del Nadal l’alcalde de PLF Valentí Agustí explica que tot i la crisi l’Ajuntament ha tornat a preparar diferents activitats i decoració nadalenca per intentar animar les festes. En aquest sentit el batlle considera que cal sortir de l’espiral negatiu que envolta l’actual situació econòmica. Per tot plegat Agustí anima a gaudir d’aquestes festes.

D’altra banda també ha volgut contestar a les crítiques que ha rebut a través d’un escrit del PP. Els populars asseguraven que l’alcalde no sabia el que era treballar i insinuava un tracte de favor en algunes requalificacions urbanístiques. En aquest sentit Agutsí assegura que tothom sap a que es dedica i de que treballa, i que fer insinuacions sobre possibles delictes és molt greu i que no s’haurian de fer.

Agustí assegura que la política ja està molt mal vista per la població en general com per que des de dins el propi món polític es vagi desacreditant. Agustí també ha volgut desitjar bones festes a Tots els palafollencs.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics