URGENT

Denuncien irregularitats laborals al saló de la Infància de Nadal de Blanes

Compartiu aquesta història

 

Alguns dels joves que han treballat aquestes festes al saló de la infància organitzat a la Ciutat Esportiva de Blanes han denunciat que han estat empleats sense contracte laboral. També han explicat que es va repartir publicitat de l’activitat sense tenir la llicència corresponent.

Aquestes són algunes de les queixes que una treballadora del saló de la infància Fantasyland a publicat al seu Facebook.

El text explica com set joves d’entre 17 i 21 anys van iniciar la seva feina repartint la publicitat als municipis del voltant de Blanes, penjant cartells i fent “guàrdia” a les sortides de les escoles. En els dies anteriors a l’esdeveniment van visitar Palafolls, Malgrat, Lloret, Sta. Susanna, Tordera, i un llarg etcètera de poblacions. Anaven a la porta de les escoles amb una disfressa d’una mascota i barrets per cridar l’atenció, repartíem la propaganda i explicàvem als pares en què consistia el festival. En aquest sentit, també denuncia que el responsable del saló no tenia llicència per repartir propaganda, així que els deia que s’amaguéssim de la policia. Els desplaçaments els portaven a terme amb els seus propis vehicles a canvi d’una contraprestació escassa.

Finalment també els van proposar treballar al saló infantil entre el 28 de desembre i el 3 de gener cobrant -també sense contracte segons apunta la jove- 150 euros per set jornades laborals de deu hores cada una. El text denuncia que per cobrir-se les espatlles, els responsables del saló els feien signar un paper conforme éren voluntaris i renunciaven a cobrar res.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics