URGENT

El govern de Lloret pacte els pressupostos amb el PSC

Compartiu aquesta història

 

Finalment CiU i ERC, al govern, i els socialistes, a l’oposició han arribat a un acord per aprovar el pressupost municipal de l’any vinent. Feia setmanes que negociaven i aquest dimarts els socialistes han confirmat el pacte a través d’un comunicat, en el que asseguren “Lloret no pot prorrogar el pressupost de l’any passat pels inconvenients que això generaria”. Davant d’això, i després d’haver aconseguit alguns canvis en la proposta inicial han decidit donar suport als comptes, segons afirmen, “per responsabilitat”.

Aquests canvis que han permés l’acord són principalment modificacions en diverses partides socials, més transparència en la gestió de la piscina i el compromís de fer un estudi i la redacció d’un projecte urbanístic de Just Marlès i la façana marítima.

Un altre dels compromisos assolits és la revisió i renegociació de contractes de servei vigents per intentar reduir les despeses.

En els dos temes més polèmics -la futura piscina i la caserna de policia-, els socialistes han hagut de rebaixar les seves pretensions. Pel que fa a la caserna, el PSC va demanar que es replantegés el projecte perquè el considerava desproporcionat. Però, tenint en compte que ja s’ha licitat el projecte i s’hi han presentat més de 25 empreses, el grup dels socialistes ha acordat no replantejar-lo i que es faci un “seguiment curós” de l’execució de l’obra perquè el cost final no superi el cost de licitació.

I en la piscina, demanen que el Govern “sigui transparent” amb els costos, la seva gestió, i les despeses de funcionament.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics