PLF prepara un nou curs del nivell D de Català

 

Demà dijous al vespre es farà al MiD una reunió informativa sobre el nou curs que impulsa l’escola d’adults de PLF. Es tracta d’un curs de preparació per aconseguir el certificat del nivell D de Català.

El curs, que es farà per segon any a la nostra localitat, pretén preparar als alumnes per afrontar amb garanties les proves que es fan per tal d’aconseguir aquesta titulació oficial útil a l’hora d’acreditar el grau de coneixement de la llengua a efectes de treball, estudis o del propi interès personal. Ho explica la responsable de l’escola d’adults de PLF, Olga Samper.

El nivell D és un grau superior de coneixement de la llengua i suposa un domini del català per comunicar-se amb correcció i fluïdesa en qualsevol situació comunicativa, i capacita per poder analitzar qüestions i conceptes relacionats amb el funcionament del sistema lingüístic català.

La reunió de demà ha de servir com a sondeig per saber l’acceptació del curs i definir els horaris definitius de les classes, tal i com explica la mateixa Samper

La reunió es farà demà a les 8 a l’auditori del MiD de PLF

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics