URGENT

Malgrat i Blanes recullen els arbres de Nadal

Compartiu aquesta història

 

Un cop passades les festes nadalenques, els diferents ajuntaments de la comarca han instal•lat punts de recollida d’arbres naturals de Nadal, per tal de reciclar-los i convertir-los, en la seva majoria, en adob natural.

A malgrat, els punts de recollida es van instal•lar a principis de gener, i estaran operatius fins el proper dia 14. Hi ha punts de recollida a la plaça de la Germana Campos, a l’avinguda de la Costa Brava a prop del Centre d’Atenció Primària (CAP), a la plaça de Marià Cubí, a la plaça de Pau Casals, avinguda de la Mediterrània cantonada amb el carrer de Girona i a la cruïlla de la plaça del carrer de Canigó.

A Blanes la campanya s’allargarà fins 18. A la població selvatana, s’han instal•lat 15 punts diferents de recollida.

L’any passat es van recollir a Blanes un total de 44 unitats, i no es van detectar arbres en contenidors ni abocaments incontrolats.

Es recomana que els arbres siguin dipositats en aquests punts de recollida sense ornaments, ja que han de ser triturats per posteriorment incorporar-los en els parterres dels jardins del municipi.

A PLF no s’han habilitat punts de recollida d’arbres, ja que segons fonts municipals, la tendència actual és no tenir arbres naturals sinó artificials, cosa que s’evidenciava en la poca participació en les recollides fetes fins ara.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics