URGENT

L’ajuntament espera una autorització per actuar a l’edifici colonitzat per coloms

Compartiu aquesta història

 

Divendres un grup de veïns del carrer Francesc Macià denunciaven a través de RP els problemes que estan patint a conseqüència d’una colònia de coloms que han ocupat un immoble en obres del mateix carrer des de fa mesos.

Les obres al bloc de pisos es van aturar arran de la crisi i l’immoble va ser embargat, mentre centenars de coloms colonitzaven l’espai, sense que ningú hi fes res, provocant problemes de salubritat i seguretat a veïns i vianants. Precisament els veïns han criticat la manca d’actuació de les administracions.

En aquest sentit l’Ajuntament ha explicat avui que està pendent d’una autorització de l’administrador concursal de l’immoble embargat per tal de poder accedir, netejar l’espai de coloms i tapiar les obertures que permeten a aquestes aus entrar a l’immoble.

Ho ha explicat a RP, el regidor de Medi Ambient i Urbanisme, Josep Rueda, qui explica que el cost de tota l’operació de neteja i tapiat es carregarà a la propietat, per tal que quan l’immoble es vengui, es pugui recuperar la despesa.

Rueda recorda que es tracta d’una propietat privada i que les brigades municipals no poden accedir sense aquesta autorització i explica que el consistori ha seguit tots els passos legals per poder solucionar i eliminar la colònia de coloms en aquest punt del municipi.

El regidor, però afirma que podrien haver agilitat els tràmits, però es lamenta que les obres aturades arran de la crisi estan provocant diferents problemes com ara l’abandonament de grues o d’altres materials d’obres, amb el conseqüent perill per a al seguretat.

Rueda, que no ha posat data a la intervenció a l’immoble, explica que, de tota manera, s’intensificarà la neteja de la via pública, bàsicament de la vorera, que acumula gran quantitat d’excrements que es transformen en lliscants en dies de pluja.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics