URGENT

Tot a punt per la 15a Hivernal de BTT de St. Genís de PLF

Compartiu aquesta història

 

La temporada oficial de curses de bicicletes de muntanya comença aquest diumenge amb la ja tradicional Hivernal de St Genís, organitzada pel Cat Bike de Malgrat i que enguany celebra la seva 15a edició.

Es tracta d’una cursa de 26 km pels paratges de St Genís que combina un recorregut variat, però especialment a través de corriols. Un recorregut que permetrà als corredors demostrar les seves habilitats dalt de la bicicleta. De fet el president del Club CatBike, Sergi Izquierdo, explica que tot i ser un recorregut de poca distància, es tracta d’un traçat molt dur perque es desenvolupa per camins de bosc. La previsió parla d’uns 300 participants

La carrera començarà a quarts de 10 del matí des del camp de futbol de St Genís, que servirà de camp base d’aquesta cursa, que enguany celebra la seva 15a edició.

Per celebrar aquesta efemèride, l’organització ha preparat algunes novetats, com ara una competició que guanyarà el ciclista que abans arribi dalt d’una pujada quasi impossible sense abaixar-se de la BTT. El guanyador s’emportarà un pernil.

La competició comptarà amb el sorteig de material esportiu, així com de productes de la terra, vins, hortalisses i caves. Tots els participants, a més, gaudiran d’un pica pica i una botifarrada com a final de festa. Ho ha explicat el mateix Izquierdo.

La cursa de BTT de St Genís, es celebra puntualment cada mes de gener, excepte ara fa 2 anys quan el mal estat dels boscos va obligar a suspendre la prova. Aquell any molts corredors van canviar de cursa, cosa que ha fet baixar el nombre de corredors en les últimes edicions.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics