Aspronis obre una agència de viatges a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El grup ha iniciat una nova línia de negoci amb l’obertura d’Aspronis Viatges. Ho fa gràcies a Alfred Catalan, un empresari que, ara que es jubila, ha decidit traspassar la seva agència , Tot Travel, a l’entitat que treballa amb persones amb discapacitat intel•lectual.

Aquesta donació els permet obrir noves vies per aconseguir recursos i també poder oferir més llocs de feina a persones amb discapacitat. L’objectiu d’Aspronis és especialitzar-se en la recepció de turistes amb discapacitat oferint-los allotjament i activitats esportives adaptades. D’aquesta manera, podria contactar més personal per al manteniment i neteja dels apartaments.

A partir d’ara, l’agència passa a dir-se Aspronis Viatges i manté els treballadors, entre els quals hi ha el fill de Catalán que té síndrome de down i sempre ha treballat a l’agència.

La voluntat d’Aspronis és poder diversificar les seves línies de negoci per tal de captar nous recursos que li permetin compensar la davallada d’aportacions públiques. Fins ara la principal línia de finançament pels centres especials de treball eren les administracions, però amb la crisi aquestes aportacions i contractes han disminuït, cosa que obliga a aquesta diversificació, com anuncia Maria Dolors Oms, presidenta d’Aspronis.

Actualment Aspronis dóna feina a 200 persones amb discapacitat intel•lectual i s’ha fixat com a objectiu no acomiadar-ne cap. Per això es preveu obrir avaiat noves linies de negoci centrades en el client final. Jordi Masbernat, director d’operacions d’Aspronis, explica que hi ha projectes entorn a empreses de lloguer de bicicletes o de rentat de cotxes .

L’agència Aspronis Viatges, la primera gestionada per un centre especial de treball, ja funciona amb normalitat al carrer Verge Maria, al centre de Blanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics