URGENT

Malgrat farà Rua de Carnestoltes però no pagarà a les carrosses

Compartiu aquesta història

 

Finalment el poble veí tindrà la seva tradicional rua de carnestoltes el divendres 8 de febrer, després que aquesta setmana el consistori expliqués que perillava per no tenir el pressupost aprovat. Aquelles declaracions del regidor de cultura Jordi Romero, han aixecat molta polseguera a la localitat.

Ara però, el consistori ha fet pública l’obertura d’inscripcions per la Rua d’enguany. Ara bé, com a novetat el consistori ja no donarà cap aportació econòmica a les carrosses i comparses que prenguin part de la celebració. Fins ara l’Ajuntament donava 300€ per cada grup participant a fi i efecte de finançar les carrosses i les disfresses grupals i afavoria la participació de diferents carrosses i comparses. L’any passat, per exemple, van participar-hi una 15a.

El consistori explica que després de la Rua es farà el ball amb l’orquestra Montecarlo al pavelló dels germans Margall. L’endemà dissabte hi haurà la tradicional rua infantil pels carrers del centre que finalitzarà amb un espectacle infantil.

El fet de treure les aportacions econòmiques als participants farà disminuir la despesa del carnestoltes de Malgrat de forma evident, ja que, respecte l’any passat, s’estalviaran uns 4500€ només en aquest concepte.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics