URGENT

Calella ensenya rus als comerciants i hotelers

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Calellai l’Associació de Comerciants de la ciutat han impulsat una nova edició del curs de rus per a comerciants i hotelers. La intenció és “donar resposta a les nombroses persones que van quedar en llista de espera a l’anterior edició” i que s’han interessat en aquest curs davant l’augment de visitants russos que arriben a la ciutat de Calella.

Des del consistori calellenc han avançat que aquesta iniciativa té com objectiu facilitar uns coneixements bàsics d’aquesta llengua que, segons apunten, “s’ha fet imprescindible per als treballadors del sector comercial i de l’hostaleria ara que el turisme rus creix cada any.

Tot i que les classes estan pensades bàsicament als comerciants, en aquesta nova edició del curs, també s’han obert al personal dels establiments adherits a l’Associació Turística de Calella.

Aquest curs consta de 25 hores i formen part del Pla de dinamització comercial impulsat per l’Ajuntament. Aquestes hores de rus s’aniran desenvolupant en aquest primer trimestre de l’any en espais habilitats a la Fàbrica Llobet-Guri de Calella.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics