URGENT

Els sots 21 guanya el primer partit de la lliga contra el líder

Compartiu aquesta història

 

A la 15a jornada ha anat la vençuda i el Sots 21 de bàsquet de PLF ha aconseguit la seva primera victòria del campionat. Ho ha fet a més contra el Cassanenc, que és el lider destacat de la classificació. Els gironins es van confiar a la seva visita al Palauet, i els palafollencs van donar la sorpresa al imposar-se clarament al líder, 7 punts a munt, 53 a 40.

Tot i que aquesta victòria no allunya l’equip de l’última plaça, sío suposa una injecció d’optimisme pels propers partits. Aquest cap de setmana l’equip`jugarà cobntra el 7è classificat, el Palafrugell.

L’infantil, en cavi, no va poder assolir el liderat després de perdre a la pista de l’Olot d’1 sol punt 56 a 55. Els dos compartien liderat des de feia jornades ja que no havien perdut cap partit. Dissabte, però s’enfrontaven els dos per decidir el líder. La victòria dels de la Garrotxa els situa al capdavant de la taula amb solitari, mentre el PLF és segon. El proper partit serà contra el Ceset que és 8e.

El sènior ha perdut aquesta setmana acasa contra el Calella C. Això els deixa una setmana més a la 15a posició a la lliga amb 3 victòries en el que va de campionat. El proper partit serà contra el Silenc, actuals 6s.

Per últim el junior tampoc va poder superar al Nou Caules i va caure derrotat de 6 punts; 47 a 53. L’equip descansa tranquil a la part mitja de la classificació a l’espera de jugar aquest cap de setmana contra el St Narcís, actuals 3s.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics