PLF prepara la seva Rua de Carnaval pel dia 16

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Com és tradició la Rua de Carnestoltes de PLF arribarà una setmana més tard que a la majoria de poblacions veïnes. Enguany serà el vespre del dia 16 de febrer, a les 6 de la tarda, amb una Rua al centre de la nostra vila que agruparà un màxim de 15 carrosses i comparses.

Per participar a la rua palafollenca el consistori valorarà en primera instància a les carrosses de les entitats del poble que, a més, participin activament en el calendari festiu anual de la nostra població. Un altre dels factors que es tindrà en compte a l’hora de obtenir plaça a l’activitat és l’antiguitat de participació en la Rua palafollenca.

D’aquesta 15a, només 12 tindran dotació econòmica en suport a la seva participació. En concret l’Ajuntament de PLF ha reduït les subvencions a carrosses i comparses. Si l’any passat es donaven 150€, aquest any la quantitat es rebaixa lleugerament fins els 125€.

Aquesta gratificació econòmica s’atorgarà per cada carrossa d’almenys 3 m. de llargada per 2 m. d’amplada i que compti amb una comparsa de més de 25 persones. La gratificació també podrà ser atorgada a comparses sense carrossa amb un estil i una disfressa destacada i amb un mínim de 40 persones.

Les inscripcions ja són obertes fins el 4 de febrer i al web de l’Ajuntament hi trobareu tota la informació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics