URGENT

Detenen 3 persones que robaven en domicilis de la Selva

Compartiu aquesta història

 

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat un grup criminal dedicat a cometre robatoris violents a domicili. Fins al moment se’ls imputen tres robatoris violents a la comarca de la Selva, un delicte de lesions i un altre d’amenaces. Tot i això, no es descarta que els detinguts puguin estar relacionats amb més robatoris ni tampoc que es practiquin més detencions relacionades amb aquest mateix grup.

Els robatoris imputats s’haurien produït a Vilobí d’Onyar, St Feliu de Biuxalleu i Sils. En aquesta última població,

el passat 29 de desembre, dues persones van entrar violentament en una casa després de trencar els vidres d’una de les portes d’accés i van exigir el pagament de quatre mil euros al matrimoni que hi vivia. Al veure que no tenien els diners que reclamaven, van marxar amenaçant que tornarien.

 

El passat dimecres agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de Girona, juntament amb el Grup Especial d’Intervenció dels Mossos d’Esquadra, van dur a terme un dispositiu a Sarrià de Ter que va permetre detenir a tres dels autors. Es tracta de 3 homes d’entre 22 i 54 anys i que vivien entre Girona i Sarrià de Ter.

Com a resultat de l’entrada i registre a l’immoble dels detinguts els investigadors van recuperar una arma curta simulada, 30 peces de joieria i fins a deu telèfons mòbils.

Després de passar a disposició judicial dos dels arrestats van ingressar a presó.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics