URGENT

Un jove begut provoca un accident múltiple a la NII a Calella aquest matí

Compartiu aquesta història

 

Prop de les 9 d’aquest matí a la confluència entre la carretera i el carrer Indústria de Calella s’ha produït un accident múltiple amb 3 vehicles implicats. Segons fonts policials, l’accident ha estat provocat per un jove francès de 29 anys i conductor novell, ja que només feia 3 mesos que tenia el permís de conduir.

El jove ha estat detingut per presumpta conducció temerària ja que ha donat positiu en el control d’alcoholèmia. Concretament, ha superat 6 vegades el màxim permès per a un conductor novell.

Els testimonis expliquen que el cotxe del francès anava rapid i fent esses des de Santa Susanna i que ha topat contra un tot terreny conduit per una noia amb el seu fill.

Com a conseqüència del xoc frontal, la dona que conduïa un dels vehicles i un nen de 7 anys han estat atesos a l’Hospital de Calella per policontusions sense lesions greus.

L’aparatositat de l’accident ha provocat molta expectació entre els ciutadans. Durant una estona s’ha donat pas alternatiu als conductors que passaven per la Nacional 2. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat efectius dels Bombers, el SEM i la Policia Local.

Ràdio Calella

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics