URGENT

Atraquen una joieria de Blanes a punta de pistola

Compartiu aquesta història

 

 

L’atracament ha tingut lloc poc abans de les onze del matí, quan els assaltants han entrat a la joieria ‘Maria Guixé’, situada en un primer pis del carrer Pare Puig, a l’entrada del municipi. Es tracta d’un negoci està especialitzat en vendre tota mena de joies per Internet, i, tot i no tenir els articles exposats en vitrines, sí tenen gènere de mostra.

Els assaltants han amenaçat el propietari amb una arma de foc curta. L’home era l’únic que en aquells moments es trobava a dins de la joieria. Els lladres l’han lligat de mans i peus al propietari de la joieria, que era l’únic que estava a l’immoble en el moment de l’assalt. Després de regirar el pis, s’han endut totes les joies i objectes de valor que hi han trobat, tot i que encara es desconeix quin ha estat el botí que s’han endut els assaltants.

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local, després de rebre l’avís de l’atracament, han muntat un dispositiu específic i han tancat les entrades i sortides de la població per intentar localitzar els atracadors.

Els cossos de seguretat continuen les investigacions.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics