URGENT

Detenen a 2 joves que estaven a punt de robar dins un domicili

Compartiu aquesta història

 

Els mossos van detenir la setmana passada 2 joves de 18 i 20 anys com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior de domicili, en grau de temptativa.

Cap a dos quarts de deu de la nit de dimecres de la setmana passada, els agents van tenir coneixement que dues persones encaputxades estaven accedint a l’interior d’una casa de Blanes. Una patrulla es va adreçar al lloc i després de comprovar que la porta d’accés a l’habitatge estava en perfecte estat, van trobar que la porta d’un balcó estava trencada.

Un veí va informar als agents que a la casa hi podia viure un home d’avançada edat. Davant aquesta possibilitat els agents van decidir entrar a l’habitatge, també per la balconada, ja que ningú contestava a la porta. Durant la recerca els agents van trobar dos homes, amagats sota el forat de l’escala de la planta baixa de la casa. Els dos lladres van quedar detinguts per la temptativa de robatori.

Després de diverses comprovacions, els mossos van saber que en aquell immoble no hi vivia ningú des de feia temps. Els detinguts, amb antecedents, han passar aquesta setmana a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual els va deixar en llibertat amb càrrecs.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics