Desarticulen un grup que explotava transvestits brasilers

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La Policia Nacional ha desarticulat un grup internacional dedicat a l’explotació sexual de ciutadans brasilers. En total, ha detingut vuit persones en un operatiu que ha tingut lloc a les províncies de Girona, Barcelona i Tarragona. Les víctimes, dones i homes transvestits, eren captats al Brasil per integrants de la banda i els traslladaven a Espanya.

Els proxenetes confinaven les víctimes en pisos de Lloret de Mar i altres poblacions catalanes on els vigilaven amb un sistema intern de videocàmeres i els subministraven cocaïna a fi de garantir la seva disponibilitat les 24 hores del dia, tal i com s’anunciava en els mitjans.

La investigació va començar després de detectar dos domicilis de la ciutat de Reus on s’exercia la prostitució sota el control d’un grup organitzat. Els agents van constatar que la trama estava integrada per persones d’origen brasiler, espanyol i dominicà i que disposaven de diversos locals dedicats a la prostitució a Catalunya. Es va comprovar també que les dones i homes eren captats al Brasil amb la promesa d’una feina a Espanya i, una vegada aquí, eren traslladats a domicilis en els quals finalment exercien la prostitució.

Cadascuna de les cases, situades a Lloret, Reus, Salou, Terrassa i Vilanova del Camí, estaven dirigides per una persona que s’encarregava de controlar l’activitat que les víctimes desenvolupaven als bordells i recaptar els diners corresponents als serveis prestats per fer-los arribar als màxims responsables de la banda.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics