URGENT

La Ràdio i l’Ajuntament presenten una aplicació per a mòbils Android

Compartiu aquesta història

 

L’emissora i el consistori estan a partir d’avui més accessibles a través de dues aplicacions per a mòbils i tabletes amb tecnologia Android, que permeten als usuaris gaudir dels seus serveis.

L’ajuntament ha desenvolupat una aplicació anomenada Palafollejant que facilita la consulta àgil de l’actualitat i la informació del consistori i del municipi a través d’accessos directes que enllacen amb la informació web del municipi.

Així, a través de l’aplicatiu mòbil, es podrà consultar des de l’agenda d’activitats mensual del municipi, el catàleg de patrimoni cultural del poble o accedir a les dades de contactes dels comerços, restaurants, cases rurals, etc.

Ràdio Palafolls també ha desenvolupat la seva pròpia aplicació que ofereix la possibilitat d’escoltar l’emissió en directe a través del mòbil i la tableta així com accedir als continguts informatius locals i comarcals que genera la pròpia emissora.

A banda de l’emissió online i de les notícies locals, l’aplicació de RP també permet conèixer la programació i accedir a les xarxes socials principals de l’emissora com el Facebook o el Twitter.

Les dues aplicacions han estat desenvolupades per estudiants del Tecnocampus de Mataró com a

projectes de final de carrera gràcies a un conveni de col•laboració entre l’Àrea de Noves Tecnologies de l’Ajuntament i el centre educatiu.

Precisament aquest matí els dos projectes s’han presentat oficialment al Tecnocampus de Mataró i des d’ahir ja es pot descarregar gratuitament les dues aplicacions al Google Play.

 

Descarrega’t l’aplicació  AQUÍ

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics