PLF vol reestructurar la policia local

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En el decurs de l’últim ple municipal l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, va fer públiques les intencions de l’equip de govern de reestructurar el cos local de seguretat. El primer que ha decidit el govern és la contractació d’un nou cap de Policia que substituirà a l’anterior Sergent, Marc Peña, que va deixar el cos ara fa un any i mig.

En aquest temps un caporal del propi cos local s’ha encarregat de la gestió de la policia de forma interina, però el govern vol que a partir d’ara sigui de nou un sergent, qui s’encarregui del cos. Un altre de les condicions que posa el govern local és que el nou cap de la policia no sorti de la plantilla actual, sinó que provingui de fora. Ho explicava així l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

Fa setmanes que el govern està en contacte amb altres ajuntaments per tal d’incorporar un nou cap de policia. La primera porta on es va trucar va ser a Malgrat de Mar, on es va estar en converses amb el consistori per la incorporació d’un caporal, unes converses que no van arribar a bon port.

Després d’aquests intent, l’equip de govern ha mantingut converses amb altres agents, fins arribar a un acord amb un sergent en servei. Diu l’alcalde que l’acord en matèria organitzativa i econòmica és total i que només cal establir la comissió de servei amb l’Ajuntament en el qual treballa actualment.

D’aquesta manera, l’agent abandonaria la seva plaça actual per incorporar-se a l’Ajuntament de PLF de forma provisional per un període d’un any, a partir del qual es discutiria la situació.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, l’agent està actualment servint en una capital de comarca, tot i que abans havia estat membre de l’equip de vigilants de Maçanet de la Selva.

El govern no ha donat encara cap termini per la incorporació d’aquest nou agent, ja que ara s’està en conversa amb l’altre consistori implicat per acabar de tancar la seva incorporació a la plantilla de la Policia Local de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics