URGENT

Lleugera davallada de l’atur a PLF

Compartiu aquesta història

 

Només dues poblacions de la nostra zona han aconseguit una lleugera rebaixa del nombre d’aturats durant el primer mes de l’any. Una és Tordera i l’altra PLF. La nostra població ha tancat el gener amb 915 persones sense feina, 7 menys que les que hi havia a l’inici d’any. Aquesta reducció del 0.7% respecte un mes abans, permet també rebaixar la taxa d’atur a la nostra vila fins el 18.46%, mig punt per sobre de la mitjana comarcal.

Tot i la rebaixa, la dada interanual torna a ser negativa, ja que

Aquest gener hi ha 6 persones més sense feina que en el mes de gener de l’any passat.

De tota manera cal assenyalar que des de l’esclat de la crisi, aquest passat mes ha estat l’únic gener que ha presentat una disminució de persones sense feina a PLF.

Tordera ha estat l’altre municipi que ha reduït el nombre de desocupats aquest últim mes. Ho ha fet en 35 persones. Tot i això el municipi té 1820 persones sense feina i una taxa d’atur superior al 21%.

Per sobre del 23.3% de desocupats hi ha Pineda que ja supera els 3210 habitants sense feina, i continua liderant el rànquing de les poblacions amb més atur de l’Alt Maresme.

A Malgrat de Mar l’atur ha augmentat en un mes prop d’un 2% i enguany ja ha arribat als 1900 habitants sense feina amb un 19.5% de taxa de desocupats.

Aquest gener Blanes s’acosta als 4200 desocupats amb un augment absolut de 115 persones a les seves llistes de desocupats.

En el global del Maresme el nombre d’aturats ha augmentat en més de 700 i s’acosta als 41.500 persones sense feina.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics