URGENT

PLF enceta una nova Mostra Literària i un nou concurs de Treballs de Recerca

Compartiu aquesta història

 

Enguany se celebra la 5a edició de la Mostra Literària de PLF que torna a comptar amb diferents categories de participació segons l’edat a partir dels 6 anys. Qui vulgui presentar-se a aquesta edició de la mostra hauran de seguir les bases del concurs que es troben al web de l’Ajuntament. Entre d’altres obligatorietats hi ha que els treballs han de ser originals, d’un màxim de 12 fulls d’extensió i podrà estar escrit en català o castellà. El tema és lliure com explica Olga Samper, tècnica d’Ensenyament de l’Ajuntament de PLF.

Els treballs s’hauran de presentar a la Biblioteca Enric Miralles i un jurat s’encarregarà de valorar la qualitat, creativitat i correcció dels textos presentats. El lliurament dels premis tindrà lloc el 15 de juny a la mateixa biblioteca.

D’altra banda els estudiants que aquest any cursen 2n de Batxillerat, poden participar a la 4a edició del Concurs de Treballs de Recerca de Batxillerat. Es poden presentar a aquesta convocatòria els treballs de recerca d’aquest curs realitzats per alumnes de PLF, ja siguin estudiants de l’IES de la Font del Ferro o de qualsevol altre centre educatiu de secundària.

Els treballs que es presentin hauran de ser obres originals i hauran de tenir el vist-i-plau de la direcció del centre de secundària amb un document on hi consti la nota obtinguda al centre educatiu, la qual es valorarà com a mèrit final.

El concurs premiarà amb 500 € al millor treball, 300 € pel segon i hi haurà un 3r premi valorat en 200 €, tal i com explica la mateixa tècnica d’ensenyament.

El jurat tindrà en compte l’originalitat del treball, el rigor i tractament científic i la capacitat de síntesi, especialment en les seves conclusions.

Els treballs que poden presentar fins el 22 de març a l’edifici MiD – Àrea d’Ensenyament en horari de matí.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics