URGENT

Demà es presenta l’agrupació d’EUiA de PLF

Compartiu aquesta història

 

Tot i que fa anys que la formació treballa a la localitat i té representació al consistori, demà es farà la presentació oficial de l’agrupació local d’EUiA. Serà en un acte a Can Batlle a les 7 del vespre i amb la presència del coordinador de la formació al Maresme, Marcos Ortega, i el coordinador a PLF, Juan Andrés Osorio. Qui també serà demà a l’acte de presentació és el màxim responsable de la formació a Catalunya, Joan Josep Nuet, coordinador general d’EUiA. Precisament Osorio considera que l’acte de demà serà una bona oportunitat per poder donar a coneixer l’equip de la formació local així com per preguntar a Nuet sobre les possibles sortides de la situació actual.

Osorio explica que EUiA forma part d’un gran partit de coalició conjuntament amb Iniciativa per Catalunya, però que a PLF és la primera formació la que té més pes. El portaveu ecosocialista a l’Ajuntament explica que el gran partit de coalició treballa per fer un front comú d’Esquerres que treballa amb un mateix objectiu compartit.

La formació fa ja uns anys que existeix a PLF i van aconseguir representació al consistori en les eleccions municipals del 2007 amb un regidor, que van revalidar en els últims comicis municipals del 2011. Actualment els ecosocialistes formen part del govern municipal de PLF conjuntament amb el PSC.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics