URGENT

Les escoles de PLF celebren demà el carnestoltes

Compartiu aquesta història

 

Avui és dijous gras, preludi de l’inici del carnestoltes. Tot i que la celebració de poble es farà la propera setmana, les dues escoles de primària de PLF ja tenen a punt les seves rues per demà divendres.

Les dues escoles han coordinat horaris, pel que demà al matí serà Mas Prats qui sortirà de rua pels carrers del centre de PLF per mostrar les disfresses de cada un dels cursos del centre educatiu. L’inici està previst a les 10 del matí i segons la directora del centre, Rebeca Gómez, explica que a la tarda es farà una festa dins el centre amb disfressa lliure.

A partir de les 3 de la tarda seran els alumnes de Les Ferreries els qui ocuparan els carrers de la nostra localitat per mostrar les seves disfresses. Al matí hauran fet la lectura del manifest del Sr Carnestoltes. Durant la setmana, però, han fet diferents activitats entorn al carnaval, segons informa el director del centre, Marià Mañé.

Per últim la llar d’infants municipal també ha preparat una celebració de carnaval. Demà al matí permetran als pares assistir durant una hora a les aules per compartir una festa de carnaval. Una festa que continuarà posteriorment al patí de la llar municipal.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics