URGENT

Blanes destina 24 mil € a cooperació internacional

Compartiu aquesta història

 

L’any passat la ciutat va destinar aquesta quantitat a diferents projectes de cooperació fruit de l’aportació municipal del 0’7% del pressupost municipal

Tots els projectes finançats a través dels diners del consistori han estat a proposta de la Comissió de Cooperació, Solidaritat i Cohesió Social de Blanes, constituïda per les ONGs locals de la ciutat. És aquesta entitat qui fa un estudi i valoració dels projectes i proposa a l’Ajuntament els que poden rebre ajudes públiques.

L’Associació de Famílies Acollidores d’Infants Sahrauís de Blanes ha rebut 5.000 € per a l’organització de les colònies d’estiu que es fan durant dos mesos al municipi. Una altra entitat blanenca, l’Associació per al Desenvolupament de Kuwonku, ha rebut 4.000 € per continuar endavant el projecte de desenvolupament agrícola i ramader en aquesta comunitat de Gàmbia.

També s’ha aportat 4 mil € a l’Associació Iberoamericana Filipina per a un projecte de construcció d’una escola rural a Honduras.

El programa que compta amb la major dotació econòmica, fins a 6.000 euros, és el què gestiona Solidaritat Arbúcies-Palacagüina, per a la remodelació i adequació de les aules d’un centre en aquesta zona més desfavorida de Nicaragua.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics