URGENT

Artur Mas assegura que Catalunya és referent en integració laboral de persones discapacitades

Compartiu aquesta història

 

El president ha estat convidat per Aspronis per inaugurar la seva nova nau de reciclatge i recuperació de paper. Mas ha arribat puntual i després de descobrir la placa d’inauguració i de visitar les instal.lacions, el president ha pronunciat un parlament.

Mas ha assegurat que aquesta setmana havia començat amb l’important anunci de nous llocs de treball a Nissan i que l’acaba amb un altre anunci igualment important de creació d’aquesta nova activitat econòmica d’Aspronis que donarà feina a una 15a de persones amb discapacitat.

El president a assegurat que Catalunya té una llarga tradició en la creació de Centres especials de Treball, cosa que la convertit en referent a l’Estat i al sud d’Europa en aquesta matèria.

En aquest sentit Mas ha lamentat que la crisi hagi obligat a no arribar allà on s’arribava abans de la crisi, però assegura que lluny dels qui afirmen que el govern català és insensible a les entitats del 3r sector.

Diu el president que ara cal prioritzar totes les inversions , ja que no es pot fer tant com abans. Diu Mas que mai més les coses tornaran a ser com abans de la crisi, i que caldrà canviat les maneres de pensar.

En el seu parlaments, l’alcalde de PLF, VA, ha recordat la llarga tradició de la nostra vila en matèria d’integració sociolaboral, ja que afirma que PLF va ser el primer poble amb un servei de jardineria externalitzat a persones amb malaltia mental.

Agustí assegura que les botigues outlet de PLF o aquesta nova activitat demostren que tothom és vàlid i que només cal trobar allò pel que cadascú és vàlid

Mas ha estat 1 hora a PLF, acompanyat per l’alcalde de PLF, VA, el de Tordera, Joan Carles Garcia, el de Blanes, Josep Marigó i representants de l’Ajuntament de Malgrat. També ha assistit el president del CCM, Miquel Angel Martínez

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics