URGENT

Dimiteix de les seves responsabilitats el primer tinent d’alcalde de Lloret

Compartiu aquesta història

 

A finals de la setmana passada, Josep Valls, el primer tinent d’alcalde de Lloret va renunciar a les seves responsabilitats de govern, tot i que no abandonarà la seva acta de regidor al consistori.

Aquesta renuncia és temporal i respon a la imputació de Valls al Cas Clotilde de presumpte corrupció urbanística a la ciutat entorn a la màfia russa. De fet Valls era el regidor d’urbanisme quan s’haurien produït els pressumptes casos de corrupció.

És per això que el jutge Eloy Velasco de l’Audiència Nacional ha imputat a Valls per prevaricació i suborn.

Davant d’això Valls ha presentat la renúncia a l’alcalde de la ciutat, Romà Codina, que l’ha acceptat, tot i que sempre ha defensat al seu regidor.

A banda de la 1a tinença d’alcaldia, Valls també ha renunciat

a les atribucions en via pública i serveis, obres públiques i infraestructures, així com a la dedicació parcial que tenia al consistori.

El fins ara primer tinent d’alcalde ha afirmat en un comunicat que confia que el temps i la justícia acabin demostrant que les acusacions són injustes i espera que el cas es resolgui en breu.

Valls aprofita també per agrair als qui han respectat i respecten el principi de presumpció d’innocència i als qui li han donat suport en aquests moments difícils.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics