Rescaten un home que va caure per un penya-segat a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Efectius de la policia local i de Protecció Civil de Blanes van rescatar la setmana passada un home de 71 anys que s’havia ferit mentre baixava per un penya-segat, en una zona de difícil accés anomenada Sa Llapissada i que es troba entre Sant Francesc i Pinya de Rosa.

Els agents van intentar accedir per terra al lloc on estava el ferit però, donada la perillositat que suposava baixar pel penya-segat, van decidir acostar-se per mar per rescatar la víctima.

L’home havia marxat al matí per anar a pescar i, segons va explicar, quan estava intentant arribar arran de mar va relliscar, va caure i va fer-se mal en un dels turmells, quedant malferit i sense possibilitat de poder marxar pels seus mitjans. Per sort, l’avi duia un telèfon mòbil, que va utilitzar per alertar del què li havia passat.

El Club de Vela Blanes va facilitar una llanxa amb la qual es van poder traslladar ràpidament i accedir a la zona on es trobava l’home.

Amb l’ajuda dels Bombers i d’un veí alpinista es va fer arribar des de dalt del penya-segat una cistella de rescats per transportar el ferit amb més seguretat.

Un cop van poder instal•lar l’avi dalt de l’embarcació, se’l va traslladar al port esportiu del Club de Vela Blanes, on ja s’hi estava esperant una ambulància que el va transportar fins a l’Hospital Comarcal de Blanes.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics