URGENT

El conseller Vila afirma que aviat es notaran les millores a rodalies del Maresme

Compartiu aquesta història

 

 

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila va ser ahir a Malgrat per inaugurar el nou centre Cívic de la localitat. El conseller va arribar puntual a ¼ d’11 del matí ,i després de signar al llibre d’honor, es va reunir amb l’alcaldessa de la localitat, Conxita Campoy amb qui va repassar els principals temes pendents entre les dues administracions.

Entorn a les infrastructures a l’Alt Maresme el conseller Vila va assegurar que en breu es notaran les millores al servei de Rodalies de Renfe a nord de la nostra comarca. En aquest sentit, Vila afirma que el sistema introduït al sud del Maresme ha suposat una millora i que per això també s’aplicarà en aquest tram de l’Alt Maresme. El conseller també confia poder acordar en les properes setmanes amb el Ministeri una millora de la connexió ferroviària entre Blanes i Figueres.

A banda del servei de Rodalies, Vila va qualificar d’inadmissible l’estat actual de la N2 al seu pas per les comarques de Girona. En aquest sentit, el conseller aposta per desdoblar la via en el seu tram de Maçanet, així com treure els camions de gran tonatge d’aquesta via i obligar-los a circular per l’Autopista AP7.

Vila va inaugurar el Centre Cívic del Castell finançat per la Generalitat, a través de la llei de Barris, i l’Ajuntament de Malgrat, que a més ha comptat amb una subvenció de la Diputació de BCN. El centre suposa un espai de reunió i trobada dels veïns d’aquesta zona de la localitat així com una millora de l’accessibilitat en un barri amb destacats desnivells.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics