URGENT

El govern de Lloret donarà explicacions en un ple extraordinari previst per divendres

Compartiu aquesta història

 

L’alcalde de Lloret, Romà Codina, ha anunciat que, amb tota probabilitat, el ple extraordinari perquè el Govern doni explicacions sobre tota l’operació Clotilde serà aquest divendres. Aquesta sessió plenària la va demanar el Millor i el PP, els dos a l’oposició. Segons Codina, durant el dia d’avui parlarà amb el secretari municipal per acabar de prendre una decisió, però va manifestar que el més problable és que sigui divendres.

Per altra banda, els grups de l’oposició a l’Ajuntament de Lloret no veuen bé la decisió que ha pres l’alcalde de retirar les funcions de govern a Josep Valls, qui fins la setmana passada era el primer tinent d’alcalde de la ciutat i regidor d’obres púbiques i infrastructures. Valls, que està imputat al cas Clotilde, continua, però, com a regidor al consistori.

En aquest sentit, el portaveu del Millor, Marc Fuertes, considera que “és una greu falta de respecte cap als ciutadans” que Valls continuï a l’Ajuntament com a regidor. El portaveu del PSC, Joan Bernat, va apuntar que la decisió de retirar les funcions de govern “arriba tard” i Enric Martínez, del PP, apostaria per treure-li també el sou i apartar-lo cautelarment del càrrec públic com a regidor. Finalment, Javier Rodríguez Pacios, d’Iniciativa, també ha criticat la situació actual de Valls al consistori.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics