URGENT

Detingut quan robava material a l’interior d’una escola de Lloret

Compartiu aquesta història

 

Els Mossos van detenir fa uns dies un home de 31 anys, veí de Barcelona, per robar dos ordinadors i diversos objectes metàl•lics extrets dels barracons al nou centre d’Educació Infantil i Primària (CEIP) de Lloret de Mar. Un mosso que es trobava fora de servei va veure com dos homes vestits amb roba fosca, tapaboques i motxilles sortien d’un vehicle i es dirigien al centre.

El mosso va avisar a la comissaria de Lloret i diverses patrulles es van dirigir al lloc per donar suport a l’agent fora de servei. Allà van veure la porta d’accés forçada i un vidre trencat, i després de fer una recerca pel centre, van veure dos ordinadors i objectes metàl•lics que estaven preparant per endur-se.

Finalment els mossos van localitzar i detenir un dels lladres, el qual s’havia amagat al costat de dos vehicles. Aquests tenien els seients reclinats per permetre carregar tot el material que volien sostraure del centre. La investigació continua oberta per tal de detenir l’altra persona que acompanyava al ja detingut.

L’home, que està acusat d’un delicte de robatori amb força, va passar a disposició del jutjat d’instrucció de Blanes, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics