URGENT

PLF tindrà un nou outlet d’Inditex

Compartiu aquesta història

 

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí ha anunciat que la Fundació del Molí ha arribat a una acord amb la multinacional gallega per la implantació d’una nova botiga outlet a la nostra localitat.

En concret la propera obertura serà per a una botiga de Oysho, la marca de roba interior femenina d’Inditex i que té el seu centre logístic al polígon que la multinacional té entre PLF i Tordera. Això possibilita l’obertura d’aquesta botiga, que serà més petita que les que ja funcionen al nostre municipi.

La intenció és obrir la 3a botiga d’Inditex al carrer Major de la nostra localitat, prop de la resta d’establiments que la marca té a PLF. De fet, segons a sabut RP, una de les possibilitats que s’estan plantejant els responsables és instal.lar Oysho al local que ara ocupa Bershka, que canviaria de local per instal•lar-se al mateix carrer.

Tot i l’anunci, encara no s’ha fet públic quan està previst que s’obri aquesta nova botiga a PLF, que ha de reforçar la imatge de vila comercial de la nostra població.

Aquesta nova botiga outlet de la multinacional seria gestionada per la Fundació del Molí com a part del seu projecte d’inserció socio-laboral de persones amb malaltia mental. De fet, segons dades de la Fundació, les botigues outlet han augmentat la seva facturació amb la crisi i han pogut ajudar a eixugar el dèficit d’altres línies de treball de l’entitat.

La fundació del Molí està integrada per l’Ajuntament de PLF, la Comunitat Terapèutica del Maresme i la Cooperativa Agrícola de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics