URGENT

Ràdio Palafolls i Ràdio Blanes comparteixen el programa Tic Tac Ring

Compartiu aquesta història

 

Des d’aquest dilluns les dues emissores emeten conjuntament el programa infantil que des de fa 3 temporades està a la graella d’aquesta emissora. El Tic Tac Ring és un programa dirigit al públic infantil que es prepara per anar a l’escola i ofereix musica adaptada a les edats, endevinalles, jocs i concursos.

Des d’ara el programa presentat i dirigit per Helena Carles, passa a emetre’s en directe per les dues emissores municipals ampliant així la seva audiència potencial. El programa, a banda de ser un despertador per a la mainada, és també referent educatiu i punt de trobada d’escolars de PLF i ara també de Blanes, on s’expliquen les novetats, excursions i activitats que es fan a les escoles d’aquestes poblacions.

El Tic Tac Ring és el primer programa emes conjuntament fruit de la col•laboració d’aquestes emissores locals i es suma a d’altres convenis de col•laboració establerts amb la resta de ràdios municipals de la zona de la Selva Marítima en matèria informativa.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics