Ràdio Palafolls i Ràdio Blanes comparteixen el programa Tic Tac Ring

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Des d’aquest dilluns les dues emissores emeten conjuntament el programa infantil que des de fa 3 temporades està a la graella d’aquesta emissora. El Tic Tac Ring és un programa dirigit al públic infantil que es prepara per anar a l’escola i ofereix musica adaptada a les edats, endevinalles, jocs i concursos.

Des d’ara el programa presentat i dirigit per Helena Carles, passa a emetre’s en directe per les dues emissores municipals ampliant així la seva audiència potencial. El programa, a banda de ser un despertador per a la mainada, és també referent educatiu i punt de trobada d’escolars de PLF i ara també de Blanes, on s’expliquen les novetats, excursions i activitats que es fan a les escoles d’aquestes poblacions.

El Tic Tac Ring és el primer programa emes conjuntament fruit de la col•laboració d’aquestes emissores locals i es suma a d’altres convenis de col•laboració establerts amb la resta de ràdios municipals de la zona de la Selva Marítima en matèria informativa.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics