La Generalitat es planteja bonificacions a la C32 per als usuaris habituals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha anunciat que el Govern està treballant amb les concessionàries de la C-32 per revisar les tarifes i “premiar als usuaris més recurrents de la que ha considerat com una de les autopistes més cares del país. Des de Tarragona, on s’ha reunit amb presidents dels consells comarcals, Vila ha escoltat les demandes del Baix Penedès, que fa temps que reclamen solucions davant l’elevat preu dels peatges.

Vila ha detallat que s’està treballant per tal “d’unificar criteris ja que ha dit textualment que ”la C-32 és caríssima”. Tot i això, el conseller ha evitat “comprometre cap mesura que passi per la gratuïtat”, però ha insistit que “cal saber discriminar i distingir en funció de la recurrència amb què es fan servir”.

 

Així la Generalitat es torna a plantejar la implantació de bonificacions per a residents, que va anular l’anterior conseller Recoder fa uns mesos.

Diu el conseller que cal mirar els preus, però també s’ha d’aconseguir mantenir una certa capacitat d’inversió i manteniment de les vies per part de les concessionàries, també en cas de possibles ampliacions de recorregut d’algunes vies, pel que caldrà negociar.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics