URGENT

L’estat es compromet a millorar la N-II

Compartiu aquesta història

 

La ministra de Foment, Ana Pastor, ha reconegut al Govern català que hi ha molta feina a fer en matèria de carreteres i s’ha compromès a realitzar obres de millora per tal de reduir els accidents de trànsit a la N-II.

En un dinar ahir a BCN, la ministra ha indicat que el govern central realitzarà les obres de condicionament de la via entre Tordera i Maçanet i entre Maçanet i Caldes. També manté que aquest any es licitarà el desdoblament entre Maçanet i Sils.

Encara entorn a la sinistralitat de la via a les comarques de Girona, Pastor ha afirmat que Foment està treballant amb la Generalitat i Abertis en la prohibició del pas de camions de gran tonatge.

Pastor assegura que fórmules similars ja estan funcionant en altres zones de l’Estat.

Pastor diu que els projectes previstos ara a la carretera són realistes lluny dels 890 milions que costava el desdoblament de la via en tota la província.

En aquest sentit la ministra afirma que s’han acabat les obres faraòniques i que cal prioritzar les inversions estratègiques pel país, context en el que emmarca la decisió de només desdoblar la N-II en alguns trams i no en la seva totalitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics