PLF eliminarà 2 punts de contenidors per evitar que s’hi llenci runes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Fa mesos que veïns i partits polítics denuncien les pèssimes condicions de salubritat en la que es troba la zona de contenidors de l’entrada de St. Genís de PLF.

Zona de contenidors de St Genís.

 

Hi ha gent que utilitza aquest punt per desfer-se no només de les escombraries, sinó també de residus impropis dels contenidors. Matalassos, pots de pintura, runa d’obres, pneumàtics o mobles s’acumulen rere els contenidors, que es troben allunyats del nucli habitat, però just a l’entrada de St Genís. Aquesta facilitat d’accés ha provocat que alguns veïns de la zona, però també d’altres municipi, s’acostin a aquest punt per poder desfer-se d’aquests residus, que normalment s’han de tractar a la deixalleria.

Aquests residus els ha de retirar l’Ajuntament, amb un important cost, pel que finalment el consistori ha decidit eliminar els punts de contenidors més conflictius. En concret en són 2, el de St Genís i el del camp de futbol, al barri de Sta Maria, on es reprodueix la mateixa problemàtica.

Un cop eliminat aquest punts de recollida de residus, el consistori es repensarà una nova ubicació per resituar els contenidors. Es buscarà un nou emplaçament en el que els veïns hi tinguin fàcil accés, però l’abocament incontrolat d’altres elements no sigui possible.

El consistori també ha informat que a Mas Reixach, els actuals contenidors es substituiran per uns altres de soterrats, per evitar una problemàtica similar a l’anterior. El cost de soterrar aquests contenidors volta els 30 mil€ i està previst fer el canvi en breu.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics