Blanes inclou la reparació de la riera al PUOSC

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Finalment l’Ajuntament ha decidit incloure el projecte per reparar la riera de Joaquim Ruyra als Plans Únics d’Obres i Serveis de Catalunya. Els desperfectes es van ocasionar arran dels aiguats de 2011

En concret, el consistori ha demanat 163 mil euros per aquest projecte per l’any que ve, tot i que calcula que el cost total serà del doble. En aquest sentit, l’Ajuntament està pendent que es confirmi un ajut que ha demanat als Fons FEDER pel valor del 50% del projecte. Si finalment s’acaben confirmant les dues subvencions, Blanes haurà d’afegir un mínim del 5% de l’import total.

A banda d’aquest projecte de la riera, el consistori ha demanat fins a 863 mil euros pel quadrienni 2013-2016.

 

Aquest programa prioritzarà inversions de competència municipal bàsica i cap ajuntament té garantida l’aportació econòmica, ja que és una concurrència competitiva i per tant només se subvencionaran les més ben puntuades. A banda de la reparació de la riera, Blanes ha demanat inversió per la renovació de paviments en mal estat a diversos carrers.

També s’han demanat 100.000 euros, que es destinaran per fer millores i reparacions a edificis municipals i uns 263 mil € per a manteniment.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics